fbpx
Search
Close this search box.

Ανδρική περιποίηση: Όλα όσα δεν ξέρεις ότι χρειάζεσαι!

Νομίζουμε ότι οι άντρες δεν ασχολούνται με την προσωπική τους περιποίηση.

Σωστά! ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ!!!

Το στερεότυπο ότι οι άντρες δεν ασχολούνται με την προσωπική τους περιποίηση ανήκει πια στο παρελθόν. Αυτό μπορείς να το καταλάβεις από το ότι ξαφνικά δεν μπορείς να κοιταχτείς στον καθρέφτη του μπάνιου σου, γιατί ο καλός σου έχει αραδιάσει όλα τα προϊόντα περιποίησης του, και επιπλέον έχει δικό του ΟΛΟΚΛΗΡΟ ράφι για να τα βάζει, εκεί που είχες και τα δυο ράφια μόνο για τα δικά σου καλλυντικά!!

Είναι λοιπόν αλήθεια και σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει ότι οι άνδρες έχετε καταρρίψει αυτό το ταμπού και δίνετε μεγάλη σημασία στην καθημερινή φροντίδα του εαυτού σας.

Είσαι σίγουρος όμως ότι ξέρεις ποια προϊόντα έχεις ανάγκη;

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια πρέπει να είναι η βασική ρουτίνα της περιποίησης της ανδρικής επιδερμίδας.

Όλα ξεκινούν από ένα καθαρό πρόσωπο!!!

Μαζί με το νερό που ρίχνεις άφθονο πάνω στο δέρμα σου το πρωί χρησιμοποίησε ένα mousse που θα δώσει την δυνατότητα στο δέρμα σου να “αναπνεύσει”, τους πόρους να καθαρίσουν, ενώ απαλλάσσεσαι από την ενοχλητική γυαλάδα. Σε περίπτωση που η λιπαρότητα στο δέρμα σου είναι αυξημένη και έχεις περιττό σμήγμα τότε δοκίμασε ένα καθαριστικό gel καθαρισμού ειδικό για λιπαρά δέρματα.

Το ”κάτι παραπάνω”, αλλά απολύτως αναγκαίο, ορός προσώπου!!!

Ελάχιστες σταγόνες από έναν ορό και θα δεις πολύ δραστικά αποτελέσματα. Ορός ενυδατικός έαν νιώθεις ότι το δέρμα σου σε ”τραβάει”. Ορός αντιγηραντικός όταν οι ρυτίδες έχουν κάνει εμφανή την παρουσία τους στο πρόσωπό σου. Ορός σύσφιξης αν νιώθεις ότι το δέρμα σου είναι πολύ χαλάρο.

Ο ορός σου δίνει μια απαλή υφή στο δέρμα σου που θα σε εντυπωσιάσει!!

Προσοχή….Τα μάτια σου!!!

Δεν είναι λίγες οι φορές που είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω κούρασης παρατηρείς αλλαγές στα μάτια σου, όπως ξηρή επιδερμίδα γύρω απ΄ αυτά, μαύρους κύκλους ή έντονες γραμμές. Με μία κρέμα ματιών το πρόβλημα σου σιγά σιγά εξομαλύνεται. Μια πολύ μικρή ποσότητα στις άκρες των δαχτύλων σου και με κυκλικές κινήσεις γυρώ από τα μάτια έχεις θωρακίσει την ευαίσθητη αυτή περιοχή!

Που πας χωρίς κρέμα προσώπου???

Τώρα είναι η στιγμή να αποκαταστήσεις την υγρασία στο πρόσωπό σου. Χρειάζεται να θρέψεις το δέρμα και να δημιουργήσεις έναν προστατευτικό φραγμό απέναντι στους ρύπους και τα βακτήρια.

Η επιλογή της σωστής κρέμας μπορεί να είναι σωτήρια για τις διάφορες ενοχλήσεις που μπορεί να εντοπίζεις στο δέρμα σου όπως η ξηροδερμία, τα μαύρα στίγματα και η γυαλάδα στο πρόσωπο ακόμα και οι ρυτίδες.

Κίνηση ματ … το αντηλιακό!!!

Μπορεί να έχεις συνδέσει τη χρήση του μόνο με τις καλοκαιρινές διακοπές, όμως η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη να προστατευτεί από τις ακτινοβολίες του ήλιου χειμώνα-καλοκαίρι. Βάλε πάνω από την κρέμα προσώπου σου την αντηλιακή σου και έχεις ολοκληρώσει επιτυχώς όλες τις πίστες καθημερινής περιποίησης του προσώπου σου!!

Μπορεί όλα αυτά σε κάποιους να ακούγονται εξεζητημένα, όμως μόνο αν τα δοκιμάσεις θα καταλάβεις τη διαφορά στο πρόσωπό σου. Μια δοκιμή θα σας πείσει!!!