fbpx
Search
Close this search box.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ- ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Στο e-aisthitikosmou.gr ο Πελάτης μπορεί να πληρώσει με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους επιλέξει:

  • Με κατάθεση ή μεταφορά μέσω e-banking της αξίας της παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό του e-aisthitikosmou.gr .

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία μέσω κατάθεσης ολόκληρου του ποσού σ έναν από τους λογαριασμούς του e-aisthitikosmou.gr και στην συνέχεια  αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στο [email protected].

Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί 1-4 εργάσιμες μέρες μετά την επιβεβαίωση της συναλλαγής. Σε περίπτωση που η τράπεζα χρεώσει προμήθεια το ποσό της προμήθειας επιβαρύνει τον εντολέα δηλ. τον Πελάτη.

Μην παραλείψετε να γράψετε στις παρατηρήσεις της κατάθεσης το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ: IBAN:GR3701103060000030600448739

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΥΡΣΙΝΗ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗ

  • Με την πληρωμή μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών μέσω VIVA WALLET.

To e-aisthitikosmou.gr για την αποστολή των παραγγελιών σας συνεργάζεται με COURIER. Απαιτούνται 1-4 ημέρες για την παράδοση της παραγγελίας σας.

Ο ακριβής χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την περιοχή σας.

Εάν η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί πριν τις 13:00μ.μ. εργάσιμη μέρα και υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα του προϊόντος στο ηλεκτρονικό κατάστημα τότε το πακέτο σας θα αποσταλεί αυθημερόν και θα το παραλάβετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι χρεώσεις των αποστολών με COURIER είναι οι εξής:

– Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή με courier 12€

– Πληρωμή με πιστωτική κάρτα και αποστολή με courier 12€

Για την επιλογή σας ”παραλαβή από το κατάστημα” θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών για να οριστεί η μέρα και ώρα παραλαβής των προϊόντων σας.

(Κατά το διάστημα των εορτών λόγω αυξημένης κίνηση στις υπηρεσίες κούριερ υπάρχει πιθανότητα να μην τηρούνται οι χρόνοι παράδοσης και να παρατηρούνται καθυστερήσεις).